S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači nebo jiném zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 50 Kč
skladem
Cena 50 Kč
skladem
Cena 50 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Cena 280 Kč
skladem
Cena 280 Kč
skladem
Cena 800 Kč
skladem

Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních dat

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. TOTOŽNOST A KONTAKTNÍ ÚDAJE SPRÁVCE

  • Správcem Vašich osobních údajů je spolek MetalGate, z.s., se sídlem Broncova 1055, 252 30 Řevnice, identifikační číslo: 22711074, zapsaný v obchodním rejstříku pod značkou L 24811 vedené u Městského soudu v Praze (dále jen „správce“)
  • Kontaktní údaje správce jsou následující:
    adresa pro doručování MetalGate, z.s. , U Nikolajky 11, Praha 5, 150 00
    adresa elektronické pošty  objednavky@metalgate-eshop.cz ,
    telefon 602526025.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů
  • MetalGate, z.s. je registrován v registru zpracování osobních údajů vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů pod číslem 00061577.

2 .JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE SHROMAŽĎUJE TENTO E-SHOP

  • Jsou to jméno, příjmení, dodací a fakturační adresa, telefon, e-mailová adresa a při platbě převodem na účet také číslo účtu, ze které platba přijde.
  • Nezpracováváme Zvláštní kategorie osobních údajů (citlivé údaje)

3. ZÁKONNÝ DŮVOD ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Zákonným důvodem zpracování Vašich osobních údajů je potřeba zpracovat tyto údaje pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost subjektu údajů.
  • V případě, že poskytnete souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů pro marketingové účely, prováděné naším e-shopem, je také tento souhlas zákonným důvodem.

3. ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Osobní údaje užíváme pro obchodní záležitosti, tj. uzavírání kupních smluv, evidenci objednávek, dodání zboží nebo služby, vystavení dokladu o proběhlé platbě a k reklamaci.
  • Osobní údaje subjektů, od kterých máme souhlas s použitím jejich osobních údajů k marketingovým účelům, užíváme k zasílání newsletteru a k obchodním sdělením.
  • Dále jsou osobní údaje užity pro účetní agendu spolku.
  • Ze strany správce nedochází k rozhodování, založeném výhradně na automatizovaném zpracování ve smyslu čl. 22 GDPR.

4. DOBA ULOŽENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje správcem uloženy, jsou
    • 3 roky nebo do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů (rozhodující je, co nastane dříve) – pro obchodní a marketingové účely
    • 5 a více let dle zákonných lhůt zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví.

5. DALŠÍ PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (ZPRACOVATELÉ)

  • Dalšími příjemci Vašich osobních údajů jsou firmy
    • Bohemiasoft s.r.o. (provozovatel e-shopového systému Webareal, na jehož platformě funguje tento e-shop)
    • HVK v.o.s. (účetní firma, která vede účetnictví pro MetalGate, z.s.)
    • Česká pošta (dopravce zboží k zákazníkům)
  • Se společnostmi máme uzavřeny zpracovatelské smlouvy.

6. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJŮ

  • Za podmínek stanovených v nařízení máte právo požadovat od správce přístup k Vašim osobním údajům, právo na opravu nebo výmaz Vašich osobních údajů, popřípadě omezení jejich zpracování, právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, a dále právo na přenositelnost Vašich osobních údajů.
  • Máte právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů daný správci pro marketingové účely. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů můžete odvolat na e-mailové adrese objednávky@metalgate-eshop.cz .
  • Pokud byste se domníval(a), že zpracováním Vašich osobních údajů bylo porušeno či je porušováno nařízení, máte mimo jiné právo podat stížnost u dozorového úřadu (podrobně popsáno v dokumentu Obchodní podmínky).
  • Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout. Poskytnutí Vašich osobních údajů není zákonným či smluvním požadavkem a ani není požadavkem, který je nutný k uzavření kupní smlouvy v tomto e-shopu.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018

KONTAKTY

MetalGate, z.s.

Adresa: U Nikolajky 11a, Praha 5 Smíchov

PSČ: 150 00

Email: obchod(a)metalgate.cz

NTNjZWU